Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluire de ultima oră despre prăbuşirea avionului MH370

Tuesday, 09 August 2016, 13:24 Sursă: REALITATEA.NET

Avionul Boeing 777 al companiei aeriene malaeziene a dispărut la 8 martie 2014, cu 239 de persoane la bord, la scurt timp după ce a decolat din Kuala Lumpur cu destinația Beijing, și s-a scufundat în Oceanul Indian. Această dispariție constituie unul dintre cele mai mari mistere din istoria aviației civile, scrie Agerpres.ro.

OFERTE FOARTE AVANTAJOASE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!

Operațiuni de căutare conduse de Australia se concentrează asupra unei zone vaste de 120.000 de kilometri pătrați, de trei ori cât suprafața Elveției.

Deocamdată, aceste căutări nu au dus la nimic concret și unii experți estimează că, dacă avionul era pilotat de cineva, el ar fi putut plana mult dincolo de zona de căutări.

Însă analizele aprofundate întreprinse de constructorul de avioane Boeing și noile date ale Ministerului american al Apărării dau de înțeles că, indiferent de rolul pilotului sau al piloților, avionul s-a scufundat în apa oceanului cu o viteză extrem de mare, informează publicația The Australian.

Atunci când MH370 a ajuns la capătul rezervelor sale de carburant, el a încetinit înainte de a se scufunda la 35.000 de picioare adâncime (10.600 de metri), cu o viteză situată între 12.000 și 20.000 de picioare pe minut, estimează Boeing în acest studiu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN