Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Detaliu macabru în cazul atentatului din Franţa. Atacatorul a trimis un selfie cu capul victimei

Sunday, 28 June 2015, 11:39 Sursă: REALITATEA.NET

Yassin Salhi, in varsta de 35 de ani, a trimis fotografia unui numar canadian de mobil, prin intermediul serviciului de mesagerie WhatsApp, dupa atacul de vineri, relateaza BBC.

Anchetatorii incearca sa stabileasca identitatea celui care a primit poza, fara a putea confima informatiile din presa potrivit carora este vorba despre o persoana care se afla acum in Siria.

Potrivit agentiei Associated Press, biroul procurorului din Paris a transmis ca suspectul a inceput sa vorbeasca cu anchetatorii dupa ce, initial, a refuzat sa faca acest lucru.

Salhi a fost arestat la fabrica Air Products, vineri dimineata, la scurt timp dupa atac. De asemenea, politistii au efectuat perchezitii in apartamentul barbatului, tata a trei copii, retinandu-le pe sotia si sora sa, scrie ziare.com.

Capul victimei Herve Cornara, seful atacatorului, a fost gasit langa steaguri islamice. Salhi a avut voie sa treaca cu masina de portile uzinii deoarece era un sofer care efectua livrari cu regularitate. Suspectul este acuzat ca a lovit cu masina o zona in care se aflau lichide inflamabile, provocand o explozie.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN