Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Cu Doamne ajută" în campanie. Președintele R. Moldova Igor Dodon, selfie pe Muntele Athos

Wednesday, 02 August 2017, 13:16 Sursă: REALITATEA.NET

"Cu Doamne ajuta. Mergem pe Sfintul Munte Athos. Ne vom ruga pentru Moldova si bunastarea poporului nostru", a scris marți pe Facebook, președintele Republicii Moldova Igor Dodon, care a luat cu sine pe fratele său și un grup de foști colegi din Partidul Socialiștilor.

Dacă numărul de poze postate pe Facebook de pe Muntele Sfânt e un criteriu de dovedire a credinței, atunci președintele moldovean a dovedit-o din plin.

În mai puțin de două zile, pe pagina de Facebook a lui Dodon au apărut în jur de 100 de instantanee cu Dodon și aliații săi socialiști alături de preoți și icoane, în biserică și pe malul mării, gânditori sau veseli, toți în aceeași costumație bizară - tricou alb, inscripţionat cu mesajul „Iubesc Moldova“ scris în roşu.

Reacțiile au fost diverse, de la cele care apreciau tradițiile strămoșești ale moldovenilor până la cele care exprimau jena comentatorilor în fața spectacolului dat de președinte. 

"Lumea moare de foame, da ei care mai rotunjior si mai burduhos unul decat altul se duc la odihna ...", a remarcat un comentator. 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN