Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Conacul Playboy va fi vândut. Este estimat pe piață la o sumă colosală și exista deja ofertanți

Tuesday, 07 June 2016, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Daren Metropoulos, un director executiv în vârstă de 32 de ani de la firma de investiţii Metropoulos & Co, condusă de tatăl lui, care a cumpărat acea proprietate adiacentă în anul 2009, este pe cale de a achiziţiona conacul Playboy, construit în 1927.

El a transmis printr-o declaraţie că este mai puţin interesat de renumele avut de conac în ultimele patru decenii, considerat ”un loc de joacă al iepuraşilor” revistei Playboy, cât de conservarea patrimoniul arhitectural al clădirii. Conacul Playboy a fost realizat pe baza planurilor concepute de arhitectul Arthur Rolland Kelly, care a construit sute de clădiri la Los Angeles la începutul secolului al XX-lea, mai notează News.ro. 

”Moştenirea acestei proprietăţi îi transcede celebritatea şi, pentru mine, să am şansa de a fi slujitorul ei reprezintă un adevărat privilegiu”, a declarat Daren Metropoulos. El a refuzat să precizeze însă preţul de achiziţie.

Conacul Playboy a fost listat la preţul de 200 de milioane de dolari de Mauricio Umansky de la agenţia imobiliară The Agency şi de Gary Gold şi Drew Fenton de la agenţia imobiliară Fenton & Hyland. 

Proprietatea, achiziţionată de Playboy Enterprises în 1971 cu suma de 1,05 milioane de dolari, este reşedinţa fondatorului imperiului Playboy, Hugh Hefner. Acea tranzacţie a fost realizată însă cu o condiţie: Hugh Hefner, ajuns între timp la vârsta de 90 de ani, va putea să locuiască în clădire până la sfârşitul vieţii sale. 

După moartea lui Hugh Hefner, Daren Metropoulos intenţionează să unească cele două proprietăţi într-un complex rezidenţial ce va avea o suprafaţă totală de 30.000 de metri pătraţi.

Daren Metropoulos a cumpărat de la Hugh Hefner casa de lângă conacul Playboy - în care fosta soţie a lui Hefner i-a crescut pe cei doi copii ai cuplului -, în 2009, cu suma de 18 milioane de dolari.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN