Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai spectaculoase peisaje de iarnă din lume

Thursday, 02 February 2017, 16:12 Sursă: REALITATEA.NET

1. Hallstatt – Austria

Hallstatt este o stațiune turistică montană din zona austriacă Salzkammergut, situată pe malul sudic al lacului Hallstattersee, fiind considerată de mulți drept unul dintre cele mai pitorești orășele-port la un lac de munte. Peisajele de vis de aici ating apogeul iarna, când totul îmbracă o mantie albă.

Hallstatt iarna

2. Insula Utö – Finlanda

Utö, insula locuită a Finlandei localizată în punctul cel mai sudic, este un loc neobişnuit de frumos, mai ales în timpul iernii.

finlanda

3. Parcul Național Gran Paradiso – Italia

Este o arie protejată situată în Alpii din nord-vestul Italiei. Dacă ai ocazia să vizitezi zona, vei putea să te minunezi de splendorile sălbatice ale Alpilor… la modul absolut. În timpul iernii, peisajele devin de poveste.

Gran paradiso

4. Alcazar de Segovia - Spania

Castelul Alcazar din Segovia este cu siguranţă cel mai frumos castel al Spaniei, încadrat de un peisaj natural e pare ireal, mai ales în sezonul rece, când zăpada îmbracă totul în alb.

alcazar de segovia

5. St. Moritz – Elveția

St. Moritz este o staţiune cunoscută în întreaga lume datorită peisajelor impresionante, unde se organizează activităţi de iarnă precum patinaj, curling, plimbări pe munte şi întreceri de cai pe zăpadă.

St Moritz

 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN