Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire terifiantă în Regatul Unit: 39 de cadavre într-un camion. Cine sunt victimele?

Wednesday, 23 October 2019, 11:46 Sursă: REALITATEA.NET

Descoperire șocantă într-un parc industrial din Essex, Regatul Unit: 39 de trupuri neînsuflețite găsite într-un container de camion.

Poliția și ambulanțele au ajuns la fața locului - la Waterglade Industrial Park din Grays - rapid, la primele ore ale dimineții de miercuri, după descoperire. Toate cele 39 de persoane au fost pronunțate moarte, de către medicul legist.

Cauza morții și identitatea persoanelor nu sunt cunoscute deocamdată. Autoritățile au estimat că identificarea victimelor va fi un proces de durată. 

Singurul lucru cert deocamdată este că una dintre cele 39 de victime era un adolescent. Restul erau adulți. 

Șoferul camionului, un tânăr de 25 de ani din Irlanda de Nord, a fost arestat, sub suspiciunea de omor. Potrivit primelor informații, camionul ar fi venit din Bulgaria și a intrat în UK prin Țara Galilor, sâmbătă.

Ruta aleasă de șoferul camionului pentru intrarea în Regatul Unit, prin Irlanda, apoi cu feribotul spre Holyhead, Țara Galilor, a fost catalogată drept ”neobișnuită” de către specialiștii în domeniul transportului.

Șoferul a ales practic să facă un ocol de o zi, pentru a evita, cel mai probabil, intrarea prin Dover, unde controalele sunt mai aspre. Ruta folosită ar fi fost folosită în trecut de către rețelele care introduceau migranți în Regatul Unit. 

Oficialii bulgari au anunțat că nu știu nimic despre caz, cu excepția informațiilor furnizate de partea britanică.

O primă reacție a avut și premierul britanic. ”Sunt consternat de acest incident tragic din Essex. Primesc constant informații, iar Ministerul de Interne lucrează cu Poliția din Essex pentru a lămuri ce s-a întâmplat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care și-au pierdut viața și către familiile lor”, a scris Boris Johnson pe Twitter.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN