Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Boris Nemţov, asasinat. Lunga listă a opozanţilor lui Vladimir Putin cu morţi suspecte

Saturday, 28 February 2015, 21:05 Sursă: REALITATEA.NET

27 februarie 2015: Opozantul si fostul vicepremier Boris Nemtov, 55 de ani, a fost impuscat mortal in jurul orei locale 23.15 in apropierea Kremlinului, in plin centrul Moscovei.

23 martie 2013: Fostul oligarh Boris Berezovski, de 67 de ani, refugiat in Marea Britanie dupa ce a intrat in conflict cu Vladimir Putin, a fost gasit mort in baia locuintei sale de la Ascot (sud-vestul Londrei), cu o bucata de material textil in jurul gatului. Ancheta nu a reusit sa stabileasca daca a fost crima sau sinucidere.

16 noiembrie 2009: Fostul avocat in domeniul fiscal Serghei Magnitki, arestat dupa denuntarea unei vaste inginerii financiare, a murit intr-o inchisoare din Moscova din cauza lipsei asistentei medicale dupa un an de arest preventiv. Decesul sau a provocat o criza intre Moscova si Washington.

15 iulie 2009: Militanta pentru apararea drepturilor omului Natalia Estemirova, de 50 de ani, reprezentanta in Cecenia a ONG-ului Memorial, a fost rapita la Graznai si gasita moarta cateva ore mai tarziu in Ingusetia, republica vecina din Caucazul rus. Ea denunta abuzurile comise de puterea locala.

Vezi mai multe pe Ziare.com.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN