Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Barack Obama a numit un nou ministru al sănătății, după problemele de la lansarea "Obamacare"

Friday, 11 April 2014, 22:56 Sursă: REALITATEA.NET

Barack Obama a ținut să elogieze activitatea depusă de Kathleen Sebelius, care a obținut, potrivit lui, o 'realizare istorică' prin faptul că le-a oferit acces la o asigurare milioanelor de americani care nu puteau beneficia de aceasta până acum. Administrația de la Washington speră însă că demisia acesteia va pune punct, simbolic, începuturilor dificile ale reformei.

Kathleen Sebelius, care ocupa funcția de cinci ani, plătește astfel pentru problemele apărute la lansarea în toamna trecută a reformei sănătății și mai ales la funcționarea site-ului federal pe care americanii pot contracta o asigurare medicală.

Până acum, s-au înscris pe internet circa 7,5 milioane de americani, cifră salutată zilele trecute de președintele Obama și consilierii săi drept o victorie în fața scepticilor convinși să reforma nu va funcționa niciodată sau că americanii vor refuza să se înscrie.

Barack Obama mizează pe faptul că Sylvia Mathews Burwell va reuși să reglementeze problemele întâmpinate de 'Obamacare' înaintea următoarei perioade de înscrieri la asigurări, prevăzută pentru noiembrie.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN