Avion prăbușit în Iran. Ce s-ar fi petrecut la bordul Boeing-ului 737 imediat după decolare

Thursday, 09 January 2020, 12:58 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ucraina investighează mai multe cauze ale prăbușirii avionului Boeing 737 în Iran, accident aviatic produs la puțin timp după decolare, în care și-au pierdut viața 176 de persoane.

Șeful Consiliului Național de Securitate și Apărare din Ucraina, Oleksiy Danilov, a declarat că urmează o întâlnire cu autoritățile iraniene, în cadrul căreia vor fi analizate diverse cauze care ar fi putut sta la baza accidentului aviatic.

O ipoteză de lucru este aceea că avionul Boeing 737 a fost lovit de o rachetă antiaeriană. Totodată, o altă pistă cercetată de ucraineni este o defecțiune tehnică.

IPOTEZĂ BULVERSANTĂ! UN ATAC TERORIST ÎN INTERIORUL AERONAVEI?

Dar ucrainenii merg mai departe și iau în calcul și alte teorii, de data aceasta mult mai complicate.

Una dintre ele ar fi aceea că aeronava ar fi intrat în coliziune cu un "alt obiect zburător", după cum scrie presa internațională.

Însă, în același timp, nu este exclusă nici ipoteza șocantă că în avion, imediat după decolare, ar fi avut loc un act terorist, care ar fi dus la o explozie în interiorul aeronavei.

CONTEXT

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 176 de persoane la bord, s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

După primele cercetări, avionul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice. Televiziunea de stat din Iran a anunţat că toţi cei 176 de oameni aflaţi la bordul aeronavei au murit.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL PRĂBUȘIRII!

 

 

.

 

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri