Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avion Malaysia Airlines doborât. Cea mai şocantă înregistrare, făcută publică: "Uite, e un picior!"

Monday, 20 July 2015, 21:43 Sursă: REALITATEA.NET

Inregistrarea are putin mai mult de un minut si jumatate, scrie ziare.com, si este facuta dintr-o masina ce trece pe langa o bucata din avion, aflata in flacari. Potrivit discutiei dintre persoanele din masina, zona este efectiv acoperita bucati ale corpurilor pasagerilor morti.

"Ei au fost primii la locul crimei: locuitorii din Hrabove, estul Ucrainei. In timp ce autorii scapa, oamenii de la fata locului incep sa inteleaga ce s-a intamplat. Avionul civil cu 298 de oameni la bord s-a prabusit pe campurile lor. Toti au murit", a scris jurnalistul Billy Six, in descrierea clipului postat pe YouTube, numit "Ploua cu corpuri".

"Ce e asta? Ce sunt toate astea? Autobuz, avion, elicopter? Oameni! La naiba!", spune una dintre persoane, in limba ucraineana, dupa care femeia care filmeaza incepe sa planga.

"Priveste acolo! E piciorul cuiva. Ai vazut? O femeie", se mai aude. Femeia din masina plange in continuare, iar o voce se aude: "Nu te uita!".

"Ce naiba a fost asta? La naiba, nu inteleg nimic. Acolo se afla si mai multe bucati (de corpuri). La naiba, o gramada de oameni! Doamne! Uite acolo, si mai multi oameni", continua conversatia, iar la un moment dat masina se opreste si se deschide usa, putand fi observat ceea ce pare a fi un cadavru.

Atenţie, imaginile sunt şocante!


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN