Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ATENTAT FRANȚA. Consiliul cultului musulman condamnă "actul barbar" comis la sediul Charlie Hebdo

Wednesday, 07 January 2015, 18:10 Sursă: REALITATEA.NET

ATENTAT FRANȚA. ''Acest act de o gravitate extremă este și un atac contra democrației și libertății presei'', afirmă CFCM în numele ''musulmanilor din Franța'', cifrați la 3,5 — 5 milioane de persoane.

Președintele CFCM, Dalil Boubakar, urma să se deplaseze la locul tragediei.

ATENTAT FRANȚA. Într-un comunicat de presă separat, Uniunea organizațiilor islamiste din Franța (UOIF), apropiat de organizația Frăția Musulmană, a condamnat ''în maniera cea mai fermă acest atac criminal''.

La rândul său, președintele organizației SOS Racisme, Dominique Sopo, s-a declarat ''oripilat de acest atac terorist, sângeros și tragic''.

ATENTAT FRANȚA. Totodată, Congresul Evreiesc European (EJC) a avertizat cu privire la pericolul unui ''val de teroare'' asupra continentului european și le-a cerut autorităților europene să-și intensifice lupta contra extremiștilor.
''Din nefericire, există începutul unui val de teroare pe străzile Europei'', a spus președintele EJC, Moshe Kantor.''Acest act de o gravitate extremă este și un atac contra democrației și libertății presei'', afirmă CFCM în numele ''musulmanilor din Franța'', cifrați la 3,5 — 5 milioane de persoane.

Mai multe pe Agerpres.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN