ATAC TERORIST FRANŢA. Trei dintre TERORIŞTI, UCIŞI. Teroarea continuă: un TERORIST, LIBER şi ÎNARMAT

Friday, 09 January 2015, 21:07 Sursă: REALITATEA.NET

Fratii Kouachi, principalii suspecti ai masacrului de la Charlie Hebdo, au fost ucisi vineri seara in timpul unui asalt al politiei asupra tipografiei din Dammartin-en-Goele, unde se baricadasera in cursul diminetii, scrie ziare.com.

Intr-o operatiune simultana, un asalt al politistilor a avut loc si la Vincennes, la Paris, unde un alt atacator, despre care se crede ca ar avea legatura cu fratii Kouachi, luase mai multi ostatici intr-un magazin.

Toti cei trei atactori au fost ucisi. Presa franceza relateaza ca ostaticul de la tipografia din Dammartin-en-Goele a fost eliberat si este teafar, insa informatiile referitoare la ostaticii din Vincennes sunt deocamdata neclare.

Surse media spun ca 10 persoane au fost eliberate, in conditiile in care se stia ca doar cinci persoane ar fi tinute sechestrate. Alti jurnalisti scriu pe retelele de socializare ca exista si ostatici morti, iar mai multi politisti ar fi fost raniti. Ministrul de Interne francez, Bernard Cazeneuve, a confirmat ca mai multi ostatici au fost ucisi, insa nu a precizat numarul lor.

Intre timp, presa scrie ca Hayat Boumeddiene, femeia care i-ar fost complice atacatorului de la Vincennes, se afla si ea in magazin. Aceasta ar fi reusit sa iasa cu primul val de ostatici, in momentul in care politistii au lansat atacul. Aceasta este data in urmarire generala.

O alta varianta este aceea ca, de fapt, in magazin s-ar fi aflat un barbat, complice al lui Amedy Coulibaly, care ar fi reusit sa fuga.

Vezi mai multe pe Ziare.com.

Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN