Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Atac cu armă albă într-un centru comercial din SUA! 2 persoane au murit, atacatorul împușcat mortal

Wednesday, 11 May 2016, 07:22 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: "Suspectul și două dintre victimele sale au decedat", a transmis poliția pe Twitter, precizând într-un comunicat că nu mai există nicio amenințare pentru populație.

Motivațiile atacatorului fac obiectul unei anchete, însă "în această fază, nu avem cunoștință de nicio legătură cu terorismul", a precizat poliția din acest stat.

Forțele de ordine au precizat pe Twitter că s-au deplasat, împreună cu poliția din Taunton, într-un centru comercial din oraș pentru a răspunde la un "incident", înainte de a se referi mai târziu la "o agresiune cu armă albă în centrul comercial Galleria din Taunton", scrie Agerpres.

Într-un comunicat difuzat după incident, poliția statului a menționat că două persoane au fost rănite cu armă albă în centrul comercial, iar alte două într-un locuință din oraș.

"Două agresiuni cu cuțitul s-au produs în centrul comercial după ce atacatorul a lovit cu mașina vitrina unui magazin. Alte două agresiuni cu cuțitul au fost comise într-o casă de pe Myrick street", a făcut cunoscut poliția din Massachusetts în raportul său preliminar.

"Este posibil ca atacatorul să fie implicat într-un accident rutier care a avut loc mai devreme pe Myrick Street, înainte de producerea agresiunilor cu cuțitul", a adăugat aceasta.

Niciuna dintre victime nu a decedat, însă "unele răni ar putea fi fatale", a dezvăluit poliția, fără să ofere detalii despre starea atacatorului care a fost rănit de un polițist aflat în timpul liber.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN