Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Acorda primul ajutor victimelor, când a descoperit cine era rănitul -a avut şocul vieţii!

Saturday, 21 November 2015, 13:23 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul, un asistent medical pe nume David, a încercat instinctiv să ajute răniţii. Unul dintre aceştia era un bărbat care zăcea pe podea, printre scaune şi mese răsturnate. Bărbatul nu părea să aibă răni importante, dar nu era conştient, aşa că David a început să îl resusciteze.

Când i-a rupt tricoul bărbatului, asistentul medical a avut un şoc: "Erau fire, unul alb, unul negru, unul roşu şi unul portocaliu. Erau patru culori. Am înţeles că era un terorist sinucigaş atunci", îşi aminteşte David.

Cel pe care înceca să îl resusciteze era Brahim Abdeslam, unul dintre cei implicaţi înt-o serie de atacuri mortale care au ucis peste 130 de persoane vinerea trecută la Paris, scrie The Guardian.

Asistentul a înţeles că cel pe care încercase să îl salveze tocmai încercase să îl ucidă, pe el şi pe ceilalţi oameni prezenţi la cafenea. Teroristul a fost singurul ucis în explozie şi imediat ce asistentul şi-a dat seama că este vorba despre un terorist, a semnalat faptul unui pompier, care a eliberat zona.

Poliţia susţine că bomba bărbatului nu a fost complet detonată, astfel explicându-se faptul că doar acesta a murit şi niciun om nevinovat nu şi-a pierdut viaţa.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN