Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acest premier a fost confundat cu Vladimir Putin la Adunarea ONU. Ce a urmat

Wednesday, 30 September 2015, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel, premierul moldovean a fost escortat în sala de festivități spre locul care fusese pregătit președintelui rus, potrivit postului de televiziune rusesc RTVI.

Fără a-și manifesta surprinderea, deoarece și înainte i se mai spusese că ar semăna fizic cu Putin, premierul moldovean a clarificat imediat situația, îndreptându-se spre locul care îi era rezervat.

În presa rusă au apărut o serie de comentarii pe tema acestei confuzii, unele ziare afirmând că, după o absență de zece ani la sediul ONU, nimeni nu mai ține minte cum arată liderul rus cu adevărat, relatează postul de radio citat. Potrivit unei alte 'ipoteze', Putin însuși ar fi regizat această confuzie, dar motivele acestei 'manevre politice' rămân neclare.

Mass-media de la Chișinău a invocat nu o dată asemănarea între premierul Valeriu Streleț și președintele rus. 'Seamănă cu Putin la chip și chelie și cu (fostul președinte al României, Traian) Băsescu din profil', titrau ziarele din Chișinău în ziua învestirii sale ca premier la 30 iulie.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN