Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A mers pe stradă în această țară și a fost ARESTATĂ. Motivul este HALUCINANT

Tuesday, 18 July 2017, 17:39 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit Metro și Daily Mail, anunțul arestării tinerei a fost făcut de televiziunile saudite. 

În mai multe secvenţe ale înregistrării, postate iniţial pe contul de Snapchat al "manechinului Khulood", poate fi văzută o tânără cu părul lung şi fără voal care poartă minijupă, un tricou şi ochelari de soare, scrie Agerpres.

Într-una dintre aceste secvenţe, femeia poate fi văzută din faţă în timp ce se îndreaptă spre fortul istoric de la Ushaiqer, un sat situat la 200 km nord-vest de capitala Riad.

Autorităţile din regiunea Riad, de care Ushaiqer depinde din punct de vedere administrativ, au dispus, inițial, ca femeia să fie urmărită în instanţă pentru că s-a afişat într-o ţinută "indecentă", iar, ulterior, aceasta a fost arestată.

Comisia pentru promovarea virtuţii şi prevenirea viciului intenţionează "să adopte măsurile necesare împotriva acestei transgresiuni (de ordin moral), în coordonare cu autorităţile competente", a confirmat un purtător de cuvânt al poliţiei religioase într-o postare pe Twitter.

Înregistrarea video a suscitat vii reacţii pe reţelele de socializare, unii internauţi cerând ca femeia să fie urmărită în instanţă pentru încălcarea legilor din regat.

Femeile din Arabia Saudită sunt obligate să iasă în public îmbrăcate cu o abaya neagră, veşmânt tradiţional care le acoperă de la cap până la picioare.

Pe lângă regulile vestimentare, sauditele sunt supuse şi altor restricţii, printre care interdicţia de a conduce o maşină.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN