A lipsit 6 ani de la muncă, fără ca cineva să observe. Ce s-a întâmplat apoi l-a îngrozit

Friday, 12 February 2016, 15:35 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Barbatul in varsta de 69 de ani, iesit acum la pensie, a negat acuzatiile, spunand ca este hartuit. Instanta a decis in favoarea autoritatilor, solicitandu-i sa plateasca amenda. In perioada in care absenta sa a trecut neobservata, Garcia a fost platit cu 37.000 de euro pe an (brut), de catre o companie a apei condusa de autoritatile locale din orasul sud-vestic Cadiz. Amenda a fost echivalenta cu salariul pe un an (dupa plata taxelor), si e suma maxima pe care compania o putea solicita legal. In instanta, compania de apa a sustinut ca nu l-a vazut pe barbat timp de mai multi ani, in pofida faptului ca ocupa o pozitie de management.

Compania de apa a crezut ca barbatul era supravegheat de autoritatile locale iar autoritatile locale credeau ca este supravegheat de companie. Viceprimarul a observat absenta lui Joaquin Garcia in momentul cand a trebuit sa ii inmaneze o placa pentru cei 20 de ani de activitate.

Garcia sustine ca a fost hartuit din cauza activitatilor politice ale familiei sale si ca a fost trimis sa lucreze la compania de apa pentru a nu sta in cale. Persoane apropiate de Garcia au declarat pentru El Mundo ca acesta nu a vrut sa depuna o plangere in aceasta privinta pentru ca trebuia sa aiba grija de familie si ii era teama ca la varsta sa nu va gasi un alt loc de munca. Apropiatii sai sustin ca a mers la birou, desi nu a stat in fiecare zi pentru toate orele de program, si ca si-a petrecut timpul citind filosofie.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri