Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ziua eMAG - cinci categorii ignorate de clienți dar care au reduceri imense

Monday, 02 December 2019, 11:22 Sursă: Realitatea.NET

Ziua eMAG lista codurilor de reduceri și produselor disponibile poate fi consultată accesând urmatorul link.

Ziua eMAG se sărbătorește în fiecare an la începutul lunii decembrie atunci când a luat ființă cel mai mare magazin online de la noi din țară. O serie de reduceri vor fi disponibile totalizând un discount de 10 milioane RON. reducerile de preț vor putea fi accesate cu ajutorul unui cod de reduceri pe care îl găsiți accesând următorul link.

Am făcut și noi un studiu de a lungul timpului și am constatat că există cel puțin cinci categorii de produse care au reduceri imensei de ziua eMAG dar pe care clienții dintre un motiv sau altul la ignoră și se concentrează pe alte produse mai populare. Iată unde găsiți reducerile cu adevărat importante de ziua eMAG.

Ziua eMAG categoriile ignorate de clienți

Din experiența noastră de ziua eMAG toată lumea intră pe website pentru a vedea prețurile la promoție. în general se orientează după reducerile la telefoane mobile televizoare poate chiar și la laptopuri și electrocasnice mari în schimb nu se uită mai atent la categoriile eMAG cu produse mai mici care au discounter chiar mai consistente.

Ziua eMAG produse pentru bebeluși – numai părinții știu câte nevoi are un bebeluș iar prețurile produselor sunt destul de piperate așa că o promoție e mereu binevenită. De exemplu cele mai importante reduceri sunt la prețurile la hrană dar și accesorii în special scutece și îngrijire și igienă. Tot reduceri bune găsiți și pentru articolele de amenajarea camerei copilului.

Asigurare RCA de ziua eMAG - statisticile au arătat că cei mai mulți șoferi tind să încheie asigurări obligatorii de tip RCA la sfârșitul anului sau la începutul anului. Eu perioadă foarte bună să profitați de unelte li online ale celor de la eMAG pentru a vedea cât costă asigurarea RCA la fiecare companie disponibilă în funcție de mașina voastră. Se poate face atât o simulare online cu ajutorul calculatorului introducând datele mașinii cât și achiziționarea asigurării RCA tot online.

Ziua eMAG sport și activități în aer liber - produsele din categoria de sport se împart în două. În primul rând dacă vorbim despre sporturile de iarnă veți avea o mulțime de produse de sezon care merită studiate discount urile de ziua eMAG sunt mari. În al doilea rând produsele de sport precum hainele încălțămintea specială dar și alte accesorii pentru sporturi în aer liber de vară au și ele prețuri foarte mici tocmai pentru că vânzările lor sunt slaba în această perioadă. Un cumpărător inteligent profită de ziua eMAG și de aceste prețuri.

Climatizare de ziua eMAG - la fel ca în cazul produselor sport de ziua eMAG și cele de la climatizare a o mulțime de oferte mult mai bune decât în perioada verii. Vă recomandăm aparatele de aer condiționat dar și alte aparate pentru căldură și încălzire.

Ziua eMag tablete – o ultimă categorie pe care vo prezentăm este cea a tabletelor. Pentru alergare nebună după oferte la telefoane mobile televizoare și alte gadgeturi tabletele au ajuns să fie ceva mai ignorate motiv pentru care de ziua eMAG se plasează cu reduceri mari de tot.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL