Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viorica Dăncilă, replică lui Victor Ponta: ”Are un stil mincinos și duplicitar”

Monday, 19 August 2019, 14:38 Sursă: REALITATEA.NET

Președintele PSD - Viorica Dăncilă îi dă o replică lui Victor Ponta, după ce acesta a scris câteva considerente despre condițiile în care ar accepta să sprijine guvernarea.

Viorica Dăncilă îl contracarează pe Victor Ponta pe Facebook, spunând despre acesta că are un stil mincinos și duplicitar și declară că a ascultat vocea partidului, care nu ar fi fost de acord cu o alianță cu Pro România.

”Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă.

Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă.

Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului.

Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a scris Viorica Dănciă pe Facebook.

UPDATE:

După declarația premierului Viorica Dăncilă, Victor Ponta a continuat să ”dea din casă” și a spus că regretă că nu va fi prezent la congresul PSD.

“Doamna Dăncilă tocmai mă invitase să vin la Congresul PSD și acceptasem, presupun că acum invitația nu mai este valabilă. Regret faptul că nu voi avea avea ocazia să mă adresez direct “poporului pesedist” și social democraților, dar este evident acum pentru mine că nu se doreste și nu se poate face nicio schimbare radicală a Guvernului, a programului de guvernare și a modului de guvernare. Cât timp este actuala Conducere este clar ca PSD ramane exact la fel ca pe vremea lui Dragnea”, a declarat liderul Pro România pentru G4Media.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL