Viorica Dăncilă, interviu exploziv pentru presa străină. Ce spune despre Dragnea

Monday, 03 June 2019, 12:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Vreau ca PSD să devină un partid al echilibrului şi, de acum înainte, subiectul justiţiei nu există pe agenda guvernului, ci ne vom concentra pe domenii de interes care sunt o prioritate pentru oameni, cum ar fi sănătatea, educaţia şi infrastructura. Ne vom concentra pe integritate, meritocraţie şi transparenţă. Cred că vom reuşi şi că PSD se va întoarce la integritate. Vreau să văd o schimbare, să aducem democraţia în partid şi să facem ce vor cetăţenii de la noi", a spus premierul. 

Dăncilă: ”Cred că politicienii nu ar trebui să intervină în sistemul de justiţie”

Viorica Dăncilă a vorbit şi despre modificările legislaţiei penale: ”Nu aş putea spune că această agendă a fost legată doar de domnul Dragnea. Au existat multe probleme care au apărut în spaţiul public, referitoare la acţiuni împotrica unor persoane care s-au dovedit a fi nevinovate. Cred că politicienii nu ar trebui să intervină în sistemul de justiţie", a explicat Dăncilă.

Dăncilă a respins ideea că l-a trădat pe Liviu Dragnea: "Sunt membru PSD de 23 de ani. Am fost simplu membru, apoi şef de organizaţie locală, consilier local şi europarlamentar timp de 9 ani", a spus Dăncilă pentru Politico.eu.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ