Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO - Taximetrist orădean, bătut de un client. Motivul este incredibil!

Monday, 09 November 2020, 19:35 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Potrivit realitateadeoradea, incidentul s-a petrecut vineri noapte. În jurul orei 00:30, un echipaj de jandarmi a fost oprit în zona Bulevardului Cantemir din municipiul Oradea de către un șofer de taxi, cu rugămintea să-l urmeze pentru că un coleg de-al lui are probleme. Ajunși la locul indicat, jandarmii au văzut un bărbat care avea urme de sânge pe față și, după ce s-au asigurat că nu necesită îngrijiri medicale, au plecat în căutarea agresorului.


Agresorul a fost găsit la puțin timp, pe malul pârâului Peța, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani. Acesta a refuzat să se legitimeze și, pentru că a vrut să fugă, jandarmii l-au imobilizat și l-au dus la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare pentru loviri sau alte violențe.

În urma verificărilor s-a constatat că scandalul a pornit după ce, ajuns la destinație, clientul i-a spus taximetristului să aștepte câteva minute pentru că nu are bani la el. Taximetristul i-a spus că se grăbește, că nu e nicio problemă și să accepte cursa drept cadou. În acel moment, tânărul i-a spus că se simte jignit și a lovit cu piciorul portiera mașinii. Pentru că șoferul a cerut ajutor colegilor prin stație, acesta l-a lovit în zona feței, spărgându-i ochelarii, după care a fugit. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL