Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Mărturie cutremurătoare a unei asistente ATI din SUA: ”Am văzut atât de multe decese în ultima lună, cum n-am văzut în 13 ani”

Sunday, 22 November 2020, 09:05 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Irina Chirtoc

Lawanna Rivers, fostă asistentă la Spitalul El Paso, a postat pe pagina sa de socializare un clip video în care povestește despre cea mai cumplită experiență din cariera sa.

”Am văzut mulți oameni care au murit, dar care nu ar fi trebuit să moară. Acea misiune m-a distrus. Am fost trimisă în ceea ce era numită ”Groapa”. Acolo erau opt pacienți, toți pozitivi. Mi s-a spus că oricine era trimis acolo ieșea numai într-un sac de plastic. Și, pentru că erau infectați cu Covid-19, politica spitalului era ca acești pacienți să primească doar șase minute de resuscitare. Niciunul dintre bolnavii pe care i-am avut acolo nu a reușit să scape”, povestește fosta asistentă. 

Femeia mai spune că, din cauza numărului uriaș de morți, trupurile fără viață erau lăsate în saci de plastici, în saloane. 

”Am văzut atât de multe decese în ultima lună, cum n-am văzut în întreaga mea carieră de 13 ani”, a mai declarat fosta angajată a spitalului. 


Spitalul El Paso trece prin clipe grele. Întregul personal medical este depășit de numărul de pacienți, Texas fiind statul american cu cele mai multe infectări. De la începutul epidemiei, în acest stat au fost raportate aproape 1,2 milioane de cazuri Covid-19 și peste 20.000 de decese

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL