Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO - Incident revoltător în Rusia. O ursoaică și puiul ei au fost împușcați după ce s-au urcat pe un submarin nuclear

Monday, 09 November 2020, 23:53 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Incidentul a avut loc pe un submarin ancorat la baza Vilyuchinsk din regiunea Kamchatka. După ce au observat prezența urșilor, reprezentanții marinei au chemat un instructor de vânătoare ”să neutralizeze animalele sălbatice”. 

În filmările publicate pe 8 noiembrie se vede cum un urs cade în apă după ce pare că a fost lovit de un glonț. În videoclip se aude și vocea unui bărbat care spune că, dacă ar fi fost alungate, animalele s-ar fi dus în satele vecine. 

După apariția imaginilor în social-media, sute de utilizatori și-au exprimat indignarea și au acuzat marina rusă de cruzime inutilă. 

Peninsula Kamchatka găzduiește aproximativ 24.000 de urși, care apar des pe plajele locale. Anul trecut, peste 50 de urși polari au coborât într-un sat din nordul Rusiei. Activiștii de mediu acuză că de vină sunt schimbările climatice, lipsa gheții obligând urșii să își caute mai des hrană pe urcat, notează mediafax. 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL