VIDEO Incendiu într-un apartament din Vaslui. Victima a suferit arsuri pe 12% din suprafața corpului

Saturday, 18 January 2020, 09:36 Sursă: realitatea.net

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o garsonieră aflată la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Metalurgiei. În locuință a fost găsit proprietarul garsonierei, care se afla în stare de inconștiență, era intoxicat cu monoxid de carbon și suferise arsuri”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, scrie Realitatea de Vaslui.

Victima, un bărbat de aproximativ 44 ani a primit primele îngrijiri medicale la bordul ambulanței SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticat cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 12% din suprafața corpului.

De asemenea, victima a fost diagnosticată cu arsuri ale căilor aeriene superioare. Bărbatul este conștient, dar în stare de șoc. Întrucât victima are arsuri la nivelul feței și ale căilor respiratorii, medicii au luat decizia de a-l transfera în timpul nopții la o unitate medicală specializată în tratamentul arsurilor din municipiul Iași.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL