VIDEO. Caz halucinant într-un spital din România. Ignorat de infirmierele care spărgeau semințe

Saturday, 03 February 2018, 15:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

„N-am pățit așa ceva de când sunt eu”, le-a spus pacientul celor două femei. Impasibile, angajatele SJU Vaslui își văd în continuare de grămăjoara de semințe. Asta în condițiile în care, în ultimii ani, salariile angajaților spitalului s-au dublat, o infirmieră ajungând să câstige chiar și la 3000 de lei lunar, scrie vremeanoua.ro.  

Am așteptat vreo 15-20 de minute până i-au adus pijamalele. S-a schimbat, iar după aia infirmierele și-au reluat activitatea de a mânca semințe. Pe cât de profesionist s-au purtat medicii și asistentele de la Urgențe, pe atât de urât s-au purtat cele două infirmiere”, ne-au declarat rudele pacientului.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat la REALITATEA TV că a văzut imaginile și comportamentul celor două infirmiere nu este „corespunzător”. 

„Trebuie să schimbăm mentalități, pacientul trebuie tratat corespunzător și cu respect. Voi cere DSP un punct de vedere”, a declarat ministrul Sănătății la REALITATEA TV, precizând că acest incident nu ne face cinste absolut deloc. 

„Am cerut un raport. Este vorba de un comportament necorespunzător”, a declarat Sorina Pintea la REALITATEA TV. 

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL