Victor Ponta aruncă în aer cazul Radu Mazăre

Sunday, 19 May 2019, 17:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Ponta a fost întrebat, într-o conferinţă de presă la Mamaia, dacă se delimitează de Radu Mazăre.

Citește și: EXCLUSIV REALITATEA.NET | Anunț bombă înaintea miezului nopții despre Radu Mazăre!

"Nu. Nu am niciodată prea buni prieteni după cum ştiţi. Pe de altă parte, în niciun caz nu o să mă vedeţi bucurându-mă de răul lui Radu Mazăre. Cred că i se întâmplă ceea ce li s-a întâmplat şi altora. Vă spune ceva numele de Vali Preda? Secretar de stat, tot de aici din Constanţa.

Domnul Dragnea, exact ca în Narcos, de fiecare dată când se apropie poliţia de el, dă pe câte unul din camarazi. Nu pot decât să o felicit pe doamna Birchall care a muncit în weekend şi a tradus cu mâna ei documentele”, a explicat Ponta.

Victor Ponta a mai precizat că repatrierea lui Radu Mazăre din Madagascar se va face luni, 20 mai, pentru ca ştirile care se vor difuza în acea zi să vizeze mai puţin procesul lui Liviu Dragnea. 

"Fiţi siguri că primul pe care l-a sunat (Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei - n.r.) a fost Dragnea. „Şefu', domnul preşedinte, ce facem?”. „Bagă-l, adu-l pe ăla, să-l băgăm la închisoare, să mai treacă o săptămână, să uite lumea de...”. Ce ştire va fi mâine, pe 20 mai? Va fi procesul lui Dragnea de la Înalta Curte sau aducerea lui Radu Mazăre?", a spus Ponta, conform Agerpres.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ