Veste excelentă pentru vedeta preferată a adolescenților: cancerul a intrat în remisie

Monday, 01 May 2017, 13:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După ce, în 2015 a primit un diagnostic năucitor, fostul idolul adolescenților anilor ’90, Shannen Doherty, a anunțat că analizele sunt bune. Actrița a dus o luptă de doi ani de zile cu o formă agresivă de cancer la sân, iar în tot acest timp, și-a ținut fanii la curent cu evoluția tratamentului.  

De la prima serie de radioterapie, Shannen Doherty, în vârstă de 46 de ani, a ținut un jurnal al tratamentelor împotriva cancerului pe contul ei de Instagram.

Săptămâna trecută, actrița a împărtășit o fotografie personală, în care arată fanilor cum părul ei a început să crească din nou după tratament.

„Trăiește viața la maximum”, a spus ea. „Pretuiește fiecare secundă. Iubește cu patimă. Și mulțumește-i Lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Vă voi ține pe toți la curent în continuare și vă mulțumesc pentru energia voastră pozitivă și rugăciuni. Și da ... pe capul meu se vede niște puf. Sunt foarte fericită să văd cum crește la loc!”, a anunțat Shannen.

Doherty, totuși, a rămas prudentă în privința deciziilor ulteriare de tratament și a provocărilor care ar putea să survină.

„După cum știe fiecare dintre cei care s-au luptat cu cancerul, și care suntem ca o familie, următorii cinci ani sunt cruciali”, a adăugat ea. Recurențele se petrec tot timpul. Mulți dintre voi ați împărtășit aceeași poveste cu mine. Așadar, chiar dacă am inima mult mai ușoară, eu aștept. Între timp, urmează deciziile. Operația de reconstrucție, care presupune o serie de intervenții chirurgicale. Decizia de a lua o simplă pastilă pentru următorii cinci ani care ar putea cauza alte probleme și efecte secundare. Sunt binecuvântată, știu asta. Dar pentru moment .... remisia. Pot să respir ușurată.”

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN