Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vara durerii pentru 3 cupluri din zodiac. Dragostea lor nu mai are nicio șansă

Tuesday, 04 June 2019, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Gemeni + Balanță

Faptul că îți place să fii deschisă și sociabilă poate fi înțeles greșit de către persoana iubită. Partenerul tău este extrem de gelos și nu poate suporta gândul că trebuie să te împartă cu cei din jur. Din acest motiv, certurile probabil au început deja să apară în relația de cuplu. Deși vei trece cu vederea peste aceste crize de gelozie, se pare că acest lucru nu va mai dura mult timp. Vei hotărî să faci acest pas dureros, chiar dacă asta te va face să treci prin clipe de coșmar în această vară.

Scorpion + Taur

Îți este din ce în ce mai greu să rămâi în această relație, iar acest lucru se întâmplă din cauza incompatibilității care există între tine și cel drag. Simți că jumătatea ta nu te înțelege deloc și că nu ține cont de dorințele tale. Deși îți va fi destul de greu în această vară, vei prefera să pui capăt acestei legături nefericite. Totuși, se pare că nu va fi tocmai o idee inspirată, deoarece vei simți că treci prin momente de coșmar fără sufletul tău pereche.

Capricorn + Vărsător

Ți-a fost destul de greu să găsești pe cineva care să se ridice la standardele tale și care să înțeleagă că împlinirea profesională este la fel de importantă pentru tine ca relația în care te afli. Totuși, aceste lucruri au început deja să se schimbe. Persoana dragă îți va reproșa din ce în ce mai des că nu ești suficient de atentă la nevoile acesteia și că o ignori complet. Certurile și discuțiile în contradictoriu te vor obosi psihic. Totuși, acestea vor culmina în această vară și te vor face să te gândești serios la despărțire.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL