Tramvai lovit de o cisternă cu motorină. A sărit de pe șine

Tuesday, 16 July 2019, 10:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un accident rutier spectaculos a avut loc, marți dimineaţă, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

În accident au fost implicate un auto tren și un tramvai care a deraiat de pe șină în urma impactului, informează Realitatea de Cluj.

Autotrenul transporta motorină, dar nu au fost înregistrate scurgeri până în acest moment. Urmează ca cele două autovehicule să fie evacuate de pe spațiul rutier, a transmis ISU Cluj.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 6:10, iar în urma acestuia două persoane au fost consultate de către echipajul medical.

A fost vorba despre doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 și 60 de ani care au suferit traume ușoare, dar nu au fost transportați la spital.

„La ora 06.10, un conducător auto de 55 ani din Cluj-Napoca a condus autoturismul pe strada Fabricii de Zahăr și, ajuns la intersecție cu B-dul Muncii, a pătruns în intersectie fără să acorde prioritate unei autocisterne care era condusă înspre str Oaşului de un bărbat de 32 ani din Hidişelu de sus Bihor şi care pentru a evita impactul cu autoturismul frânează brusc, alunecă pe şina de tramvai şi pătrunde pe sensul opus unde intră în coliziune cu un tramvai, condus de un bărbat de 59 de ani din Cluj-Napoca înspre depou. În urma accidentului a rezultat avarierea celor două vehicule. Între autoturism şi cisternă nu a fost impact. Nu sunt victime. Lipsă alcool„, transmite IPJ Cluj.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri