Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un TIR a intrat într-un cap de pod pe DN1 și a luat foc. Șoferul a scăpat, dar pasagerul a murit

Wednesday, 23 October 2019, 07:21 Sursă: REALITATEA.NET

O echipă de scafandri din cadrul ISU Hunedoara s-a alăturat căutărilor pasagerului din TIR-ul care în această dimineață a intrat într-un cap de pod și a luat foc. Bărbatul a fost căutat timp de opt ore în apele râului Olt, unde se presupune că ar fi sărit, informează realitateadesibiu.net.

Șoferul TIR-ului și pasagerul din dreapta au reușit să sară din cabină. Dacă șoferul a scăpat nevătămat, tânărul a fost căutat de echipe de scafandri mai bine de opt ore. Autoritățile au anunțat în jurul orei 16.00 că i-au găsit trupul neînsuflețit în apele râului Olt.

TIR-ul era condus spre Brașov de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București care nu a suferit vătămări corporale, informează realitateadesibiu.net. O altă persoană este grav rănită și a fost transportată la spital, conform poliției rutiere.

În dimineața zile ide miercuri polițiștii au căutat pasagerul din dreapta care era în TIR și care a sărit în apele râului.

La locul accidentului a ajuns și un echipaj de pompieri cu barca pneumatică. Aceștia au căutat pasagerul.

După aproximativ o oră. incendiul a fost lichidat de către pompierii militari sibieni și se intervine pentru identificarea și stingerea micilor focare existente.

După accident, traficul pe DN1 a fost blocat și deviat pe ruta Avrig – Turnu Roșu – Tălmaciu. Traficul pe DN 1 a rămas blocat până la ora 14.00.  Poliția a anunțat reluarea traficului pe DN1, la Bradu în ambele sensuri. S-a reușit și tractarea cabinei TIR-ului, cabină ce era suspendată deasupra podului, informează realitateadesibiu.net.

Mai multe detalii pe realitateadesibiu.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL