Un șofer băut a intrat cu viteză într-o mașină de poliție care staționa

Sunday, 12 January 2020, 09:35 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Un şofer băut a intrat cu maşina într-o autospecială a Serviciului Poliţiei Rutiere, rănind uşor un ofiţer de poliţie care se afla în interiorul autoturismului..

Un şofer băut a intrat, sâmbătă seara, cu maşina într-o autospecială a Serviciului Poliţiei Rutiere, rănind uşor un ofiţer de poliţie care se afla în interiorul autoturismului, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit acesteia, maşina Poliţiei Rutiere staţiona pe marginea drumului, fiind lovită puternic din spate de un alt autoturism al cărui şofer, un tânăr de 32 de ani, nu a frânat deloc pentru a evita impactul.

"Echipajul de poliţie se afla în staţionare pe marginea drumului naţional, moment în care un conducător auto a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie. Bărbatul respectiv a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat", a afirmat Carp.

În urma accidentului, un ofiţer de la Serviciul Poliţiei Rutiere a ajuns la Spitalul Judeţean "Mavromati". El a primit îngrijiri medicale, dar a fost externat după câteva ore. Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL