Un mort și doi răniți în urma unui accident rutier în Alba - UPDATE

Sunday, 21 April 2019, 10:02, Sursă: REALITATEA.NET

Un grav accident rutier a avut loc într-o comună din Alba. O persoană a decedat după ce autoturismul în care se afla a ieșit de pe carosabil.

Adaugă părerea ta

UPDATE: Potrivit IPJ,  în autoturism au fost 3 tineri, de 30, 31 şi 26 de ani, toţi din Pianu de Jos. Victima decedată are 30 de ani si se pare că era pasager pe bancheta din spate. În momentul de față au loc audieri pentru a se stabili care dintre ceilalți doi ocupanți ai autoturismului era la volan în momentul producerii accidentului. Le-au fost recoltate mostre de sânge ambilor, pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit primelor informații în autoturismul implicat se aflau trei victime.

Inspectoratul pentru situații de urgență Alba a intervenit duminică dimineața în localitatea Strungari la un accident rutier cu victime cu o ambulanță  SMURD, 1 DESCARCERARE, SAJ Alba cu 2 Ambulanțe si o ambulanta SMURD Terapie intensivă. După efectuarea manevrelor de resuscitare victima a fost declarată decedată – a transmis ISU Alba

Celelalte două persoane care se aflau în autoturism au suferit și ele traumatisme. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabilii cauzele care au dus la această tragedie.

Sursa: realitateadelaba.net