Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un băiețel a făcut primul milion de euro la 6 ani. Nu i-a păstrat, iar ce a făcut cu ei este SUPERB

Saturday, 24 December 2016, 16:54 Sursă: REALITATEA.NET

Băiețelul a vrut să strângă câțiva bani pentru copiii bolnavi, dar a reușit să obțină peste un milion de euro datorită acestei idei originale. „Vopsiți-vă unghiile, faceți o donație și lansați o provocare prietenilor să facă același lucru", a cerut acest băiețel pe pagina sa de strângere de fonduri, în cadrul acțiunii de binefacere organizată în săptămâna de dinaintea Sărbătorilor. Tijn, care suferă de cancer la creier, și-a organizat acțiunea prin intermediul Serious Request (Petición Seria), strângere de fonduri anuală pentru Crucea Roșie și, potrivit paginii online a instituției, iar demersul băiatului a bătut toate recordurile.

La inițiativă au subscris cunoscuții interpreți și DJ — Armin van Buuren, Tiesto, Marco Borsato, Hardwell și Nick Schilder, alături de politiceni, sportivi, crainici de radio, sau actori olandezi. Deputatul de extremă dreapta, Geert Wilders, și liderul ecologiștilor olandezi, Jesse Klaver, au optat pentru un lac roșu închis, scrie Agerpres. Mii de persoane s-au așezat la coadă săptămâna aceasta în piața centrală din Breda, oraș din provincia Brabantul de Nord, pentru ca Tijn să le vopsească unghiile.

Băiatul nu se aștepta ca inițativa lui să aibă un asemenea ecou. O fată i-a dăruit 142 de sticluțe cu ojă pentru a continua să vopsească unghiile celor veniți în piața din Breda. Tumoarea lui Tijn a fost diagnosticată în luna mai, însă familia lui a aflat că dimensiunea acesteia nu s-a schimbat, în ciuda chimioterapiei. "În pofida acestei vești proaste, am vrut să facem ceva pentru copiii care poate nu vor ajunge să împlinească șase ani", a explicat tatăl lui Gerrit, postului național de televiziune NOS.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL