Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Twitter face o nouă schimbare

Monday, 14 April 2014, 11:31 Sursă: REALITATEA.NET

Twitter este considerată cea de a doua reţea socială ca dimensiune după Facebook. A inclus aproape de la început opţiunea de a trimite mesajele directe către alţi utilizatori şi a avut un sistem de notificări prin care vă anunţa dacă cineva a interacţionat cu tweet-urile voastre.

În speranţa de a spori nivelul de interactivitate al platformei, mai ales în versiunea web a serviciului, Twitter introduce în această perioadă notificările interactive de tip pop-up. Evidente în captura de mai sus, aceste notificări facilitează conversaţia într-un mod similar cu Facebook.

În plus, puteţi vedea mult mai clar dacă cineva v-a dat o replică la un tweet, dacă v-a dat retweet sau v-a adăugat respectivul tweet la  favorite. Tot în acelaşi mod vi se va aduce la cunoştinţă faptul că aveţi un nou urmaş (follower). Partea de interactivitate incorporată în aceste pop-up-uri include posibilitatea, direct din acea mică fereastră, a redactării rapide a unui reply sau retweet cât şi trecerea unui tweet la favorite. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL