Turist estonian, bătut și jefuit de 3 români care l-au luat ”la ocazie”

Friday, 03 November 2017, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

Venit să filmeze frumuseţile patriei, Aleksei Solovjov, a fost agresat în timpul călătoriei sale în România, după ce a făcut autostopul și a urcat într-o mașină condusă de un conațional pe şoseaua Deva – Brad. Trei tineri din Brad au fost trimiși în judecată, după ce l-au agresat și i-au jefuit bunurile.

”Pe drum, în zona localităţii Căinelul de Sus, Gheorghe Jurji a întrebat în repetate rânduri pe persoana vătămată Solovjov Aleksei dacă are bani la el, iar după ce turistul i-a spus că nu are bani, întrucât i-a cheltuit pe toţi, inculpatul s-a reorientat, solicitându-i să îi dea camera video să se uite la ea. Deşi acesta a refuzat în repetate rânduri, Gheorghe Jurji nu a renunţat şi a oprit pe traseu, a coborât de la volan şi a mers spre locul din spatele maşinii, unde deschizând portiera, a apucat cu mâinile de geanta camerei şi a început să tragă cu putere şi, deşi acesta a încercat să îşi păstreze bunul opunând rezistenţă, s-a produs ruperea husei de cordonul care era agăţat de gâtul persoanei vătămate. După ce a smuls camera de la gâtul persoanei vătămate, Gheorghe Jurji a pus-o în portiera maşinii şi i-a cerut persoanei vătămate să coboare din maşină, dar la refuzul acestuia, inculpatul a devenit violent, a luat rucsacul persoanei vătămate şi l-a aruncat din maşină, după care l-a prins pe acesta de mâini şi l-a scos cu forţa din maşină. Aleksei Solovjov, care refuzase iniţial să coboare, cu scopul de a-şi recupera camera, nu a putut să fie foarte vehement, fiindu-i teamă să fie bătut de cei trei”, se arată în rechizitoriu, potrivit adevarul.ro

Aleksei Solovjov a reuşit să noteze pe telefonul mobil numărul maşinii şi a sunat la 112, unde a relatat cele întâmplate.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri