Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trucuri pentru a scăpa de inflamații

Wednesday, 06 September 2017, 09:32 Sursă: REALITATEA.NET

Cu cât este mai sănătos stilul tău de viață, cu atât mai mici sunt șansele să te confrunți cu o inflamație. În plus, mișcarea pune sângele în mișcare aspect care va contribui semnificativ la menținerea sănătății capilarelor și a vaselor sangvine.

Este foarte important ca în alimentația ta să se regăsească un echilibru între acizii grași de tipul  Omega-3 și Omega-6. Un consum sporit de Omega-6 în detrimentul celui de tipul Omega-3 favorizează procesele inflamatorii. Astfel, se recomandă evitarea exceselor de ulei vegetal sau alimente de tip fast food care au un aport mai mare de Omega-6.

Somonul, tonul, uleiul de in, uleiul de măsline nu ar trebui să lipsească din meniul tău zilnic.

Mănâncă mai des soia

 

Fie că alegi laptele de soia, brânza sau soia naturală fiartă, include în fiecare zi un astfel de produc în dieta ta. Este recunoscută pentru reducerea riscului de boli cardiovasculare. Doar 2 pahare de lapte de soia este suficent pentru ca procesul inflamator existent în organism să regreseze. Trebuie totuși menționat faptul că excesele nu sunt admise nici în acest caz, un consum exagerat de soia poate avea un efect negativ asupra stării tale de sănătate.

Află mai multe despre cum poți să scapi de inflamații AICI


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL