Trei zodii de femei rele din cale afară. Lângă ele, viaţa ta va fi un coşmar!

Wednesday, 19 April 2017, 16:21 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Femeile nu sunt toate niste finute si delicate, ci exista si femei care iti pot face viata un calvar daca se ambitioneaza putin.

Iata care sunt zodiile care dau cele mai rele femei:

Fecioara

Nativa Fecioara poate fi una dintre cele mai rele femei din lume. Manipuleaza pe toata lumea pentru a intoarce situatiile in favoarea ei. Nu are nici cea mai mica retinere sa iti spuna in fata ca ai suparat-o si nu o va face in termeni prea cuminti, ci din contra. E egoista, barfitoare, afiseaza mereu un aer de superioritate.

Scorpion

Cine o cunoaste pe femeia din Scorpion stie ca nu trebuie sa o calce pe coada. Cine nu, va suporta consecintele. Nativa nu se lasa data la o parte si are tendinta de a-i umili pe cei pe care ii considera inferiori ei, acest lucru satisfacandu-i orgoliul, scrie ele.ro. Poate fi nemiloasa si, mental, e predispusa la siretenie, aroganta, prefacatorie.

Berbec

Gura ei mare nu i-o intrece nimeni. Nativa Berbec nu suporta sa fie contrazisa, iar daca indraznesti sa nu fii de acord cu ea, vei fi taxat aspru. Se enerveaza extrem de repede si devine agresiva verbal. Prea putin ii pasa ca vorbele ei pot sa raneasca. Daca in felul acesta stie ca te anihileaza, atunci nimic nu o va opri. Le pune etichete oamenilor indiferent ca ii cunoaste sau nu, se contrazice mereu chiar daca nu are dreptate.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri