Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei zodii de femei pe care bărbaţii le ocolesc. Fug mâncând pământul de ele

Tuesday, 04 July 2017, 09:37 Sursă: REALITATEA.NET

Există tipuri de femei care pur şi simplu nu reuşesc să menţină relaţii pe termen lung, iar acest lucru nu este neapărat un lucru bun pentru un bărbat.

Femeile ocolite de bărbaţi nu au nimic special la prima vedere. Totuşi, la o privire mai atentă sau o conversaţie mai înflăcărată, ies la iveală rând pe rând trăsături de care bărbaţii se tem şi fug.

Iată cele 3 zodii de femei pe care, vrând-nevrând, bărbaţii le ocolesc:

Leu

Se ştie despre femeia Leu că este una dintre cele mai încăpăţânate şi arogante din tot zodiacul. Este în stare să încalce orice principiu pentru a ajunge acolo unde doreşte. Se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât ea. Consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când a trecut prin toate etapele posibile şi când a depus toate eforturile posibile. Femeia Leu are o părere extraordinară despre ea. Însă acest lucru nu reflectă neapărat realitatea, ci pune bărbaţii pe fugă. Nativa este foarte materialistă şi privește lucrurile doar din prisma banilor. Pare că acest lucru umbrește posibilitatea unei relaţii reuşite cu un bărbat care să o înţeleagă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL