Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TREI persoane rănite și ȘAPTE mașini avariate după un JAF și o urmărire ca-n filme în comuna Jilava

Tuesday, 24 November 2020, 22:39 Sursă: realitatea.net, Agerpres

Autor: Ioana Stanescu

 

Polițiștii au fost alertați în seara de marți că în Jilava s-a produs un accident, apoi, un nou apel anunța că înaintea accidentului a avut loc un jaf. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. La fața locului accidentului au venit mai multe echipaje de poliție.

„La data de 24 noiembrie, în jurul orei 17,44, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Jilava, a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. La ora 17,53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident şi anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conţinea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în faţa imobilului de domiciliu, din localitatea Sinteşti", informează IPJ, potrivit Agerpres.

Poliţiştii din Măgurele, criminalişti, efective de jandarmi, echipaje din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la faţa locului, dar nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, însă au găsit un autoturism indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din Bucureşti de către echipajele medicale sosite la faţa locului, precum şi pagube materiale”, mai precizează Poliţia Ilfov.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor furtului și verificarea celor reclamate.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL