Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu: "Suntem într-o situație de un ridicol absolut"

Wednesday, 05 February 2020, 22:46 Sursă: Realitatea.NET

"Până la urmă, biata țară o să își revină din orice criză. Dar suntem într-o situație  de un ridicol absolut! Într-un moment în de mare bătălie la Bruxelles pe buget, noi venim cu un interimar. Este un moment atât de prost ales...

România va fi în perioada asta de cruntă negociere a bugetului numai cu interimari trimiși la Bruxelles. 

Un asemenea act politic este inutil, când mai sunt 6-7 luni până la alegeri. Pentru ce să creezi o instabilitate politică? Fluturii trăiesc o zi. Așa trăiesc și guvernele interimare în plan internațional. Dacă tot au preluat guvernarea de la PSD, trebuiau să facă pregătirea anului următor. 

Este exact poza din timpul Guvernului supraveghetat de Dragnea, când se pun interesele interne ale partidului deasupra intereselor țării. Așa ceva nu se face.

Cât despre ordonanțele de urgență adoptate de aseară, asta îl descalifică pe Orban. Nu poate un premier să înțeleagă despre ce era vorba în 25 de OUG. Deci le-a semnat fără să înțeleagă mare lucru. Iar 25 de OUG sunt 25 de legi intrduse într-o noapte în sistemul legislativ. Asta nu are cum să nu producă un șoc, indiferent de domeniu“, a declarat Traian Băsescu la Realitatea Plus.

Guvernul condus de Ludovic Orban a fost demis după adoptarea moţiunii de cenzură iniţiate de PSD, cu 261 de voturi ”pentru”.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-05 23:16:06
Hamilton

Traian Băsescu este propunerea de premier al PMP.

2020-02-05 23:33:26
Paine si circ in Romanica

Cele 25 de ordonante date noaptea ca hotii pe fuga il descalifica pe Orban.... zise Basexu exilat la Bruxelles. Dar Basexule, ce-l CALIFICA pe acest bozgor cersetor de spagi cu mana intinsa la diversi afaceristi sa poata fi impins la rang de Primministru? Ce o califica pe aratarea Turcan sa fie Vice sau pe mincinosul patologic Citu sclavul comisioanelor sa fie Ministru? Astia se laudau ca au gasit bombe in buget lasate de Teodorovici si Valcov cu iz penal, care unde cum cand? Intrebari la care nu stiu sa raspunda decat prin gargara caracteristica de manipulat mamaligari prosti impreuna cu Cap de Penis toata viata lor asta au facut GARGARA! Cum sa conduca slugile astea Romania? Basexu e politician si inca unul de anvergura, de ce baga in seama minunile astea de oameni care nu-si pot justifica din veniturile realizate nici macar pantofii din picioare dar care duc o viata de bugetar de lux din Russia? Parvenitismul politic este cea mai mare curva dupa politicianul care cerseste bani si su

Alte articole din: ACTUAL