Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu, necruțător: "Nu trece moțiunea"

Monday, 17 June 2019, 20:59 Sursă: REALITATEA.NET

„Nu va trece moțiunea, însă opoziția nu avea ce să facă. Tema președintelui PNL în campania internă a fost Jos Dragnea, Jos PSD, or, dacă nu depuneau o moțiune de cenzură, erau penibili. Au depus-o, dar din păcate nu va trece. Va fi un motiv de consolidare a zdruncinatului PSD și ALDE. Vor spune la vot – suntem puternici, nu putem fi dați jos", a declarat Traian Băsescu, luni seară, la Digi 24.

Traian Băsescu este deranjat de abordarea PNL de a negocia individual cu oameni din PSD pentru moțiunea de cenzură, în contextul în care partidul blama astfel de practici în trecut.

„Pe mine mă deranjează chestia asta cu negociem individual cu oameni din PSD. Exact ce afișăm ca opoziție noi nu luăm parlamentari de la putere, exact aia facem. Ce e cu sesiunea asta de mercato de parlamentari? Acuzăm orice altfel de acțiune de genul acesta, dar acum e bună. Datorită modului cum s-a desfășurat campania pe tema jos PSD, PNL nu avea ce să facă, trebuia să depună o moțiune pentru că altfel se descalifica în fața propriului electoral", a explicat Traian Băsescu.

Băsescu a mai spus că nu există un plan comun de acțiune al opoziției, însă acesta va apărea când se va pune problema înfrângerii PSD la alegerile locale și parlamentare din 2020.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL