Totul a început cu o durere de măsea. A ignorat-o şi a urmat un coşmar - oricine poate păţi asta!

Wednesday, 01 February 2017, 09:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Bărbatul din California, şofer de cursă lungă, a început să simtă o durere de măsea şi a fost forţat să se oprească pe marginea drumului. Vadim Kondratyuk Anatoliyevich a ajuns la un dentist care i-a curăţat dintele bolnav şi i-a prescris antibiotice. Măseaua a început să se umfle şi, din păcate, ajuns la New York bărbatul a trebuit să se oprească şi l-a chemat pe fratele său în ajutor. Deja începuse să nu mai poată respira, aşa că a ajuns internat într-un spital, unde, după patru zile, medicii au văzut că nu mai pot face nimic pentru tânăr, scrie Fox40.  

Soţiei sale i s-a spus că, din păcate, bacteriile au ajuns în plămânii bărbatului, acolo unde infecţia a devenit critică. La 26 de ani, bărbatul a murit, lăsând în urmă două fetiţe, de doi ani şi de 11 luni.

Medicii susţin că infecţia a avansat rapid şi că, din păcate, oricine riscă să ignore infecţia până într-un punct de unde salvarea devine imposibilă. Pentru familia lui Vadim s-au strâns deja 86.000 de dolari, din donaţii, pentru a-i aduce trupul neînsufleţit înapoi în California.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri