Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tatăl lui Michael Jackson, pe patul de moarte. Familia: "Avem o dorinţă"

Friday, 22 June 2018, 11:53 Sursă: REALITATEA.NET

Starea de sănătate a tatălui lui Michael Jackson s-a înrăutățit în ultima perioadă, iar cel denumit "Patriarhul" nu mai are mult de trăit, a explicat unul dintre fiii săi.

Însă ultimele zile ale tatălui lui Michael Jackson sunt departe de a fi liniștite. Joe Jackson, care suferă de o boală în stadiul terminal, este în mijlocul unei controverse, din cauza faptului că rudele sale nu au primit permisiunea să îl vadă la final.

Citeşte şi:  Imagini nemaivăzute cu Michael Jackson, ASCUNSE timp de 34 ani, făcute publice de realitatea.net

Presa americană susține că însuși Joe Jackson a cerut acest lucru, în timp ce Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, a afirmat că cei care au grijă de tatăl său pe patul de moarte au interzis vizitarea "Patriarhului" de către familie.

Jermaine a precizat că familia suferă din cauza acestui lucru: "Tatăl meu este foarte, foarte fragil și nu mai are mult de trăit. Familia trebuie să fie alături de el, lângă patul lui. Asta este dorința noastră, în ultimele lui zile. Mama este foarte îngrijorată. Nici măcar doctorul nu ne dă detalii. Nu ar trebui să implorăm și să ne certăm ca să îl putem vedea pe tatăl nostru. Cei care sunt acum în jurul lui cred că știu mai bine, dar nu este așa".

Joe Jackson suferă de diabet zaharat și, conform mărturiilor, ar avea şi o formă de demență. El a suferit un accident vascular cerebral în 2015, care l-a lăsat temporar orb.

Joe Jackson a fost, în anii '60, managerul trupei Jackson 5, formată din copiii săi: Jackie, Tito, Jermaine, Marlon și cel mai mic dintre frați, Michael Jackson, viitorul superstar.

Pe 25 iunie 2018, se vor împlini 9 ani de la decesul lui Michael Jackson, iar realitatea.net va oferi mai multe imagini în premieră cu legendarul artist. Fotografiile provin din colecția privată a jurnalistului Cristian Otopeanu.

Citeşte şi: Descoperire senzaţională, la 8 ani de la moartea lui Michael Jackson 

.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL