TAS a decis: Viitorul lui Hagi rămâne campioana României!

Thursday, 13 July 2017, 07:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunțat joi cine este câştigătoarea ultimului sezon din Liga 1: Viitorul Constanța.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a luat o decizie joi în privința desemnării campioanei României la fotbal, pentru ediția 2016-2017 a Ligii I, după ce judecătorii sportivi au rămas în pronunțare încă de miercuri.

TAS a decis ca FC Viitorul Constanța să rămână campioana României, transmite Realitatea TV. Verdictul TAS vine cu o zi înainte de tragerea la sorţi pentru turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut la rezultatele directe din play-off. FRF şi Liga Profesionistă au declarat campioană echipa lui Gică Hagi, spre nemulţumirea patronului FCSB.

Becali nu a stat mult pe gânduri şi a apelat la oficialii de la TAS pentru a decide cine este, de fapt, în fruntea Ligii 1. Ieri au fost audiaţi reprezentanţii celor două cluburi şi cei ai Federaţiei şi Ligii Profesioniste.

Gigi Becali a dezvăluit miercuri, la Digisport, care sunt argumentele pe care le-au folosit cei de la Viitorul pentru ca decizia finală să fie de partea lor.

"Așteptăm! Din ce am înțeles, s-au folosit de mine în apărarea lor. Au amintit de episodul cu Bacău și Baciu, de Dosarul Valiza. De asemenea, au spus că Becali se laudă prin țară că o să câștige, iar jucătorii Viitorului ar fi fost afectați la ultimul lor meci de acest lucru", a spus Gigi Becali.

Becali așteaptă acum să vadă de ce natură va fi decizia pe care o vor lua magistrații sportivi.

"Am vorbit cu mai mulți avocați, care mi-au spus că în litera legii nu aș avea cum să pierd, dar dacă se va judeca emoțional, probabil că ei ar fi câștigători", a completat Becali pentru sursa menţionată.

 

Prima reacție după decizia de la TAS. ,,Ne-am fi dus prea mult spre lumea a treia"

 

Cum a fost luată decizia de la TAS în cazul FCSB - Viitorul. Dezvăluirile unui arbitru de la TAS

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT