Suspectul de CRIMĂ de la Oradea, MORT în drum spre spital. Bărbatul fusese capturat de Poliţie

Saturday, 18 March 2017, 19:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Adrian Hladii, interlopul căutat pentru uciderea tinerei Dalia Duca, a fost prins de Poliţie, sâmbătă seara, în cartierul Nufărul, unde se ascundea într-un apartament. 

Potrivit unor surse din Poliţie, citate de ebihoreanul.ro, când mascaţii s-au prezentat la uşa apartamentului, Hladii a încercat să scape, aruncându-se de la etajul 4.

Bărbatul a căzut pe spaţiul verde amenajat în faţa blocului, aproape de intrarea în scară, pe latura dinspre bulevard şi centrul comercial Lotus.

Şocul impactului cu solul a fost extrem de dur. Echipaje de terapie intensivă ale SMURD ajunse la faţa locului au intervenit de urgenţă, încercând să îl resusciteze pe bărbat.

În drum spre spital, însă, starea bărbatului s-a deteriorat şi acesta a decedat.

Reamintim că judecătorii Tribunalului Bihor au emis pe numele lui Adrian Hladii un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire internațională.

Crimă ŞOC la Oradea: tânăra răpită de fostul iubit după un schimb de focuri, pe stradă, găsită MOARTĂ 

Apropiaţii Daliei Duca, tânăra ucisă de Adrian Hladii, spun că cei doi au avut o relaţie timp de 5 ani. Bărbatul era gelos și nu de puține ori se purta violent cu Dalia.

Prietenii tinerei povestesc că, în noaptea dinaintea crimei, Hladii ar fi dat târcoale casei în care locuia fata. De frică, aceasta a chemat un prieten de familie ca să o apere. Același prieten care câteva ore mai târziu a fost și el împușcat, dar a scăpat cu viață.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL