Supa de varză care te scapă de 5 kilograme. Ingredientul secret care îți lipsea din reţeta ta

Tuesday, 08 January 2019, 20:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Se știe că varza este unul dintre cei mai redutabili aliați împotriva îngrăşării. Orice salată conține inevitabil câteva frunze de varză. Despre proprietățile acestei legume vă vom vorbi în rândurile de mai jos, nu înainte de a mai spune că supa de varză chiar ajută la slăbit. Mai mulți nutriționiști și doctori din Spania și Statele Unite ale Americii susțin că supa de varză ne poate scăpa de cel puțin 5 kilograme în numai o săptămână, notează salud180.com.

Multe femei se plâng susținând că nu au reușit să slăbească cu supă de varză. Poate că nu știau că există un ingredient secret, iar noi știm care este acela. Iată de ce ai nevoie pentru celebra supă de varză care te ajută la slăbit: o varză medie, 3 – 5 roșii cherry, 3 cepe medii, un pumn de frunze de țelină și… ingredientul secret: ardei iute! Poți pune și piper și sare după gust, dar nu uita de ardeiul iute.

Cum a slăbit o tânără de 21 de ani 80 de kilograme

Ardeiul iute este recunoscut pentru puterile sale magice ale organismului. Vă spunem doar una dintre ele care vă va convinge să îl introduceți în cât mai multe ciorbe și supe de acum: ajută la arderea grăsimilor mai mult decât 15 minute de mișcare la sală!

Cum să slăbeşti în timp ce dormi. Ce făceai GREȘIT până acum

De ce varză. Reglează nivelul colesterolului și se spune că îl reduce pe cel rău. Este de necombătut faptul că ajută la menținerea greutății în echilibru. Varza are foarte puține calorii, dar e bogată în vitamine esențiale.

Conține suficient sulf și previne deficiența acestuia. De ce e important sulful din varză? Pentru că este unul din elementele care luptă cel mai bine împotriva infecțiilor. Sulful e folosit în compoziția multor medicamente de pe piață. Pentru că vorbim despre conținutul ridicat de sulf pe care îl conține varza, trebuie precizat că datorită acestui element chimic, vei spune adio inflamații, mai ales dacă aceste sunt cauzate de infecții locale, scrie bzi.ro.

Băutura care te ajută să slăbești 5 kilograme în 12 zileAdaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE