Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Streinu-Cercel, despre cum influenţează frigul răspândirea coronavirusului. Ce ne poate salva ACUM

Tuesday, 24 March 2020, 16:43 Sursă: Realitatea.net

"Stratul de zăpadă ar putea încetini răspândirea noului coronavirus. Acestui virus nu îi place frigul", a spus Adrian Streinu Cercel. Acesta a susţinut, într-o intervenţie la un post TV, că vremea rece care s-a instalat în majoritatea regiunilor din România ar putea încetini răspândirea noului coronavirus.

”Se pare că acestui virus nu îi place frigul”, a spus Streinu-Cercel. 
Întrebat cum influenţează răcirea climei răspândirea noului coronavirus, Adrian Streinu-Cercel a afirmat că ”influenţează în bine din două considerente”. 

”Primul este că, dacă se depune un strat de zăpadă, acest strat de zăpadă va trebui lăsat pe jos, nu va trebui adunat. Este cel care poate să ne salveze în momentul de faţă şi să decontamineze o suprafaţa foarte mare şi să se evite răspândirea virusului în natură. Un al doilea aspect este că acela se pare că acestui virus, deşi ar trebui să îi placă frigul, nu prea îi place frigul, ca atare e posibil să avem o încetinere a răspândirii lui, ceea ce ne va permite nouă, în sistemul de sănătate, să mai facem un pas în plus în tratarea acestor pacienţi”, a explicat Streinu-Cercel.

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-24 19:10:01
Butimanu Brânză

Cucoana ești pe alta planeta !!!! Doamne fereste ce specimene !!!!

Alte articole din: ACTUAL