Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stilpropriu.ro - 5 oferte bune de tot pe care le gasesti acum

Tuesday, 09 January 2018, 09:09 Sursă: REALITATEA.NET

StilPropriu.ro – Smart TV spc

Primul model de televizor pe care vi-l prezentam este unul extrem de avantajos si care se regaseste in stoc limitat la stilpropriu.ro. Toate informatiile si detaliie, dar si pretul, le gasiti la URMATORUL LINK.

StilPropriu.ro – Televizor Nevir

Continuam tot cu o oferta foarte avantajoasa pentru un televizor cu diagonala de doar 41 cm si un pret putin peste 500 de lei. Televizorul are display de tip LED si reda imagini excelente de calitate HD. Oferta poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Burtiera de slabit si sauna Just Slim Belt

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru o burtiera de slabit. Aceasta este realizata din material neopren rezistent cu 5 inchider pentru confort mai ridicat. Pentru a putea da jos kilograme cu ajutorul acestei burtiere, este nevoie sa faceti un efort fizic sustinut in timp ce purtati burtiera. Toate detaliile dar si pretul sunt AICI.

StilPropriu.ro – Smartwatch CuboQ Copper

Un alt ceas foarte interesant este acest model CuboQ Copper care are bluetooth 3.0, camera foto de 0.3 mp, bratara este cauciucata si are o baterie ce permite 3 ore de conversatie. Ceasul este compatibil cu android, oferta include si un cablu USB si unul micro USB. Ceasul indeplineste mai multe functii de apeluri, mesagerie, cautare in dispozitive prin bluetooth, notificari, captura de la distanta si multe altele. Toate detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Samsung Gear S2 Classic

Ultimul ceas pe care vi-l recomandam in acest articol este celebrul Smartwatch Samsung Gear S2 Classic. Ceasul beneficiaza de o reducere de pret foarte, foarte mare de la StilPropriu.ro, are un design extrem de elegant si gasiti mai multe poze, detalii dar si pretul AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL