Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Star Wars: The Last Jedi" va fi lansat în România pe 15 decembrie

Wednesday, 13 December 2017, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

"Star Wars: The Last Jedi", lansare România. La patruzeci de ani de la lansarea primului film, franciza "Star Wars" nu a fost niciodată mai în formă, iar experții prevăd încasări de 220 milioane dolari în primul weekend de proiecții în cinematografele din Statele Unite, peste șase zile.

În pofida unei pauze de 10 ani ani între lansarea "Episode III: Revenge of the Sith" (2005) și "The Force Awakens" (2015), prima parte a unei a treia trilogii, apetitul publicului pentru aventurile eroilor din "Star Wars" pare să rămână intact.

Regizorul și scenaristul peliculei "The Last Jedi", Rian Johnson, a prezentat filmul în prezența întregii distribuții și a adus un omagiu emoționant regretatei actrițe Carrie Fisher, interpreta rolului Prințesei Leia — decedată subit la vârsta de 60 de ani, în decembrie 2016 — pe care o putem vedea în ultima sa apariție într-un film.

Lucasfilm a impus un embargo asupra cronicilor detaliate despre peliculă până marți la ora locală 9:00 (17:00 GMT), însă fanii au inundat rapid rețelele de socializare cu postări în care își manifestă entuziasmul față de film.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL