Spera la o noapte de amor nebun, dar l-a jefuit fără milă! ȘOC unde a ascuns femeia prada

Thursday, 17 January 2019, 20:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După ce a furat mai multe ceasuri extrem de valoroase, această femeie a fost nevoită să le ascundă. Când au descoperit, însă, unde le pusese hoața, polițiștii au rămas fără cuvinte! Cum să faci una ca asta?!

Delajurea Brookens, o femeie în vârstă de 29 de ani, l-a întâlnit pe Ramon Diaz, un prosper om de afaceri, la începutul lunii, într-un club. După ce au băut câteva pahare, cei doi au decis să continue petrecerea în camera de hotel unde era cazat Ramon.

Noaptea însă nu s-a încheiat conform planului. Cel puțin, nu după planul lui... După doar câteva minute petrecute în compania bărbatului, Delajurea a decis să plece. Însă nu a făcut-o cu mâna goală! Femeia a fugit în noapte cu cinci ceasuri Rolex, în valoare de 108.000 de dolari.

Ancheta ulterioară a arătat că, în timp ce bărbatul s-a dus la baie, femeia a pus ochii pe ceasuri și, fără să stea prea mult pe gânduri, le-a luat și s-a făcut nevăzută.

Când a ieșit din baie, Ramon și-a dat seama că a fost jefuit și a alergat după femeie. În scurt timp, a prins-o din urmă și i-a văzut atârnând din geantă săculețul cu ceasuri. Când i-a cerut să-i returneze bunurile, Delajurea l-a lovit cu un obiect dur în cap. Amețit, bărbatul s-a prăbușit la pământ, în agonie.

Din fericire, un angajat al hotelului a văzut ce se întâmplase și a sunat imediat la Poliție. În scurt timp, femeia a fost prinsă pe o alee din spatele hotelului. Aceasta a fost percheziționată de polițiști, însă au găsit un singur ceas asupra sa. După ce a fost dusă la secție, a urmat încă o percheziție. De data aceasta, ceva mai amănunțită. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut unde ascunsese femeia celelalte patru ceasuri: ei bine, aceasta le ținea în interiorul zonei intime.

"În urma percheziției corporale, s-au găsit patru ceasuri Rolex în vaginul suspectei Delajurea Brookens", se arată în raportul poliției.

După ce au recuperat prada, femeia a fost eliberată pe o cauțiune în valoare de 22.000 de dolari.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN